Bestuur

Er moet héél erg veel geregeld worden voor het Bloemencorso. Veel meer dan je misschien wel denkt. Gelukkig zijn er, naast de wagenbouwers, ook heel veel mensen die helpen bij de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde (SBL). Deze mensen zorgen er bijvoorbeeld voor dat:

- Er grote lantaarnpalen op het tentoonstellingsterrein komen te staan
- Er tijdens de optocht een mooie witte streep op de straat staat
- Er muziekkorpsen gevraagd worden om te spelen tijdens de optocht
- Er mensen zijn die het verkeer regelen en aan de kassa zitten
- Er posters, advertenties en folders worden gemaakt over het Bloemencorso
- En héél erg belangrijk .... dat al jullie vragen worden beantwoord !

Al deze mensen werken in speciale "groepen" en dit noemen we "commissies". De mensen in het SBL bestuur zijn "de baas" van zo'n commissie. Er is natuurlijk ook een speciale commissie voor jullie; de CorsoKIDS.

Chantal Dusseldorp-Lansink (op de foto hieronder de mevrouw rechts) is "de baas" van de commissie CorsoKIDS. Als het bestuur vergadert, kan zij alle andere bestuursleden nieuwtjes vertellen. Chantal hoort dit allemaal van jullie en van de mensen die helpen in haar commissie (bijvoorbeeld bij de kinderspelen).

Allemaal samen doen we ons best om er een nog mooier en beter corso van te maken.

Het bestuur van de Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde

Bestuur-2018.jpg#asset:668

Van links naar rechts op de foto zie je:
Eddy Tanck, Robert Oonk, Marcel van Zutphen, Peter Baks, Mieke Hubers, Chantal Dusseldorp-Lansink, Broddie Huinink (secretaris), Herman ter Haar (voorzitter), John Eppingbroek (penningmeester) en Rob Mellink. Eugène Hulzink ontbreekt op de foto.