ZIEN

VIDEO'S

De mooiste verzameling video's over het Bloemencorso Lichtenvoorde vind je op ons YouTubekanaal. Als je je abonneert op het kanaal, dan weet je zeker dat je iedere nieuwe video meteen ziet!

Neem eens een kijkje!
Klik hier voor een bezoek aan ons YouTube kanaal

TRAILER AFTERMOVIE 2018

De Aftermovie van het corso op zondag 9 september 2018 wordt nog gemaakt, maar hier kun je alvast een kort filmpje bekijken..

PROMO 2018

Hier kun je het filmpje bekijken waarmee we reclame hebben gemaakt voor het corso op zondag 9 september 2018 op internet en op TV bij Omroep Gelderland. Zo'n filmpje maken we omdat we hopen dat heel veel mensen hierdoor enthousiast worden en benieuwd zijn hoe ons corso er in het echt uit ziet. Ze komen dan vast en zeker kijken naar de optocht, denk je niet?

PROMO 2017

Hier kun je het filmpje bekijken waarmee we reclame hebben gemaakt voor het corso op zondag 10 september 2017 op internet en op TV bij Omroep Gelderland.

FOTOWEDSTRIJD

Vind je het leuk om foto's te maken, doe dan mee met de corsofotowedstrijd! Jouw mooiste corsofoto van 2019 mag je aan ons mailen. Jouw foto kan gemaakt zijn op een dahliaveld of van jullie corsowagentje. Verzin maar iets leuks! Alles mag, zolang het maar leuk is en het (natuurlijk) te maken heeft met het corso in Lichtenvoorde.

Spelregels 2019:

  • Je mag maximaal drie foto's per deelnemer insturen.
  • Mail jouw foto's vóór vrijdag 29 september 2019 naar: corsofoto@bloemencorso.com
  • Foto’s met een minimale resolutie van 300 dpi zijn geschikt voor drukwerk en daarom meer dan welkom. Hoe groter het bestand hoe beter, maximaal 5 MB. Als je niet zo goed weet wat dit betekent, kun je het even met je ouders overleggen.
  • Je vindt het goed dat wij jouw foto’s te gebruiken voor bijvoorbeeld de website of een folder.
  • De tien winnende foto's van 2019 worden ingelijst en opgehangen tijdens de maquettepresentatie in 2020. Je weet het vast al, maar voor die kinderen die het niet weten: de maquettepresentatie is altijd in juli tijdens de Zomermarkt in Lichtenvoorde.
  • De tien winnende foto’s van 2019 krijgen een plekje op een speciale pagina in het programmaboekje ‘Corso in Zicht’ van 2020.
  • Heb je één van de tien mooiste foto's gemaakt, dan nemen we automatisch contact met je op.